ترشی لیته , طرز تهیه ترشی لیته , دستور ترشی لیته

مواد لازم ترشی لیته

بادمجان    ۵۰۰ گرم

هویج    ۲ عدد

فلفل دلمه ای رنگی    ۲ عدد

کلم سفید    ¼ کلم متوسط

سیر    ۳ حبه

سرکه    ۵۰۰ گرم

سبزی ترشی    ۳۰۰ گرم

زردچوبه    به میزان کافی

نمک    به میزان کافی

طرز تهیه ترشی لیته

ابتدا بادمجان ها را بشویید و آبکشی کنید سپس کلاه بالای بادمجان ها را جدا کنید. در ادامه بادمجان را به صورت کبابی بپزید و بگذارید سرد شوند ، سپس پوست بادمجان ها را جدا کنید و به همراه سیرها داخل غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شوند.

هویج ، کلم پیچ سفید و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مخلوط سیر و بادمجان اضافه کنید. می توانید هویج ، کلم پیچ سفید و فلفل دلمه ای را هم با غذاساز میکس کنید ولی برای زیبایی ترشی بهتر است آنها را نگینی خرد کنید.

سبزی ترشی را پس از خرد کردن به مواد دیگر اضافه کنید و مقداری نمک و زردچوبه به ترشی اضافه کنید. در مرحله پایانی ترشی را در یک ظرف مناسب بریزید و سرکه روی مواد بریزید. درب ظرف را محکم ببندید و اجازه دهید یک هفته در جای خشک و خنک بماند تا آماده شود.


بهترین رسپی های ایرانی ترشی ,بادمجان ,بریزید ,دلمه ,فلفل ,لیته ,اضافه کنید ,فلفل دلمه ,ترشی لیته ,میزان کافی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پندار سئو سایت نت آموزشگاه موسیقی همنوا این روزها علیرضا عباسی | Alireza Abbasi سبدهای برتر بورس مجله تفریحی و سرگرمی | مجله اینترنتی Free Fire VIP